jtischauser
I'm addicted to kicking ass
Jesse - 1 - 18" - 2 - 3" rails & Rifle Length Top Rail (item# TRL-nc1-RFL) - PAID - DELIVERED
Chambers - 1 - 20" - PAID - DELIVERED
Scott Hearn - 1 - 18" - PAID - DELIVERED
pyplynr - 1 - 16" - Rifle Length Handguard - PAID - DELIVERED
bsmith918 - 1 - 18" - 1-rifle length top rail extension (item# TRL-nc1-RFL) - PAID - DELIVERED
Cyrwus - 1 -18" - PAID - DELIVERED
Mike Ray - 1 - 16" - Rilfe Length Handguard and top rail section (item# TRL-NC1-RFL) - PAID - DELIVERED
m.rehme - 1 - 16" - PAID- DELIVERED
Wall- 1 18" - PAID - DELIVERED
aking - 1 - 16" - Rifle Length Handguard - PAID- DELIVERED
JHolmes - 1 - 18" - PAID - DELIVERED
Robusto - 1 - 20" - .920" Diameter Barrel - PAID - DELIVERED
JCRanfield - 1 - 18" - Rifle length top rail section (Item #: TRL-NC1-RFL) - PAID - DELIVERED
DennisShoddy - 1 - 18" - PAID - DELIVERED
Spiff - 1 - 18" - Rifle length top rail section (item# TRL-NC1-RFL) - PAID- DELIVERED
Spiff - 1 - 16" - Rifle Length Handguard and Rifle Length Top Rail (item# TRL-NC1-RFL) - PAID- DELIVERED
z06man - 1 - 18" - Rifle length top rail section (item# TRL-NC1-RFL) - PAID- DELIVERED
David E - 1 - 18" - PAID - DELIVERED
Redline - 1 - 18" - Rifle length top rail section (Item #: TRL-NC1-RFL) - PAID - Upper Coming in later
Stephen Pineau - 1 - 16" - Full length Handguard 3 3" Rails Sections - PAID - Upper Coming in later
Chambers - 1 - 20" - PAID - DELIVERED
Scott Hearn - 1 - 18" - PAID - DELIVERED
pyplynr - 1 - 16" - Rifle Length Handguard - PAID - DELIVERED
bsmith918 - 1 - 18" - 1-rifle length top rail extension (item# TRL-nc1-RFL) - PAID - DELIVERED
Cyrwus - 1 -18" - PAID - DELIVERED
Mike Ray - 1 - 16" - Rilfe Length Handguard and top rail section (item# TRL-NC1-RFL) - PAID - DELIVERED
m.rehme - 1 - 16" - PAID- DELIVERED
Wall- 1 18" - PAID - DELIVERED
aking - 1 - 16" - Rifle Length Handguard - PAID- DELIVERED
JHolmes - 1 - 18" - PAID - DELIVERED
Robusto - 1 - 20" - .920" Diameter Barrel - PAID - DELIVERED
JCRanfield - 1 - 18" - Rifle length top rail section (Item #: TRL-NC1-RFL) - PAID - DELIVERED
DennisShoddy - 1 - 18" - PAID - DELIVERED
Spiff - 1 - 18" - Rifle length top rail section (item# TRL-NC1-RFL) - PAID- DELIVERED
Spiff - 1 - 16" - Rifle Length Handguard and Rifle Length Top Rail (item# TRL-NC1-RFL) - PAID- DELIVERED
z06man - 1 - 18" - Rifle length top rail section (item# TRL-NC1-RFL) - PAID- DELIVERED
David E - 1 - 18" - PAID - DELIVERED
Redline - 1 - 18" - Rifle length top rail section (Item #: TRL-NC1-RFL) - PAID - Upper Coming in later
Stephen Pineau - 1 - 16" - Full length Handguard 3 3" Rails Sections - PAID - Upper Coming in later